Rabatkoder – spar penge på dit køb

Det er efterhånden mere undtagelsen end reglen at netbutikker tilbyder rabatkoder til sine brugere. Derfor er det også altid en god ide at undersøge, om der findes en rabatkode til en butik inden du gennemfører et køb. I mange tilfælde vil du nemlig kunne spare 5-15 procent.

Rabatkoder bliver også nogle gange kaldt gavekoder, gavekort koder eller lignende. Du bruger dem typisk ved at indtaste koden, når du når betalingsdelen i købsprocessen. Efter du har indtastet den, vil rabatten automatisk blive fratrukket det endelige beløb.

Der er forskel på hvad du får, når du bruger en rabatkode. Nogle giver dig en rabat på en bestemt procentdel eller en rabat på et specifikt beløb. Andre giver dig fri fragt på din ordre. Der er også forskel på om du kan bruge koden flere gange, eller kun bruge den en enkelt.

Du kan her se eksempler på, hvor du kan bruge rabatkoder:

Designersmarket er en stor modebutik og de giver dig 10% rabat på din ordre ved at bruge følgende kode: DM10. Få rabat hos Designersmarket her!

Hos DTF Travel kan du spare 10% på din næste rejse ved at bruge følgende rabatkode: Rabatkoder. Få rabat hos DTF Travel her!

WhiteAway har et stort udvalg af hvidevarer og ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev, får du en personlig rabatkode med en værdi af 50 kr. Få rabat hos Whiteaway her!

Du kan finde mange flere rabatkoder her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *