Quizonaut velkomstgave

Gratis velkomstgaver er populære, men de kan nogle gange være svære at få fat på. Her har vi lavet en lille guide til hvordan du får din gratis velkomstgave fra Quizonaut.

Du kan se hvor du kan få gratis velkomstgaver her.

Tilmeld Quizonaut gennem et af deres links. Du har nu et 14 dages prøvemedlemskab, og har derfor også krav på en velkomstgave.

I deres betingelser står der, at du vil få tilsendt et link efter tilmeldingen. Det er igennem dette link, du skal bestille din velkomstgave. I tilfælde af at du ikke får mailen er linket her: giftcable.com

Du skal nu udfylde en række informationer. Du skal bruge følgende for at få din gave:

 • Navn og adresse
 • Abonnementnummer
 • Scanning (tag evt. et billede med din mobil) af billed id, eksempelvis kørekørt. Du kan krydse dit cpr nummer ud inden du uploader det, hvis du ikke vil dele det. Billedet skal være i jpg eller png format og fylde maks 500 kb.
 • Scanning (tag evt. et billede med din mobil) af regning med din adresse, eksempelvis varmeregning. Billedet skal være i jpg eller png format og fylde maks 500 kb.

Når alt dette er udfyldt og uploaded skal du udkende dine oplysninger og herefter får du tilsendt en e-mail med et link, som du skal bekræfte. Når du har klikket på linket i mailen er din velkomstgave fra Quizonaut på vej.

 

9 tanker om “Quizonaut velkomstgave”

 1. Hej jeg har brug for hjælp. Jeg har haft tilmældt mig quizonaut men jeg har ikke nogen mail fra dem så jeg kan ikke finde mit abonnementnummer. Jeg har ikke fået min gave som var et par Nike sko og linket til det er ikke tilgængeligt mere. Jeg håber virkelig at du kan hjælpe mig 🙂

   1. Det samme er sket for mig, jeg har heller for mine Nike sko, og det er over en måned siden, og jeg har heller ikke medlemsnummer-

 2. Jeg har udmeldt mig via siden, du skal gå ind under dit navn, som står øverst i siden, her kan du vælge udmeld.

 3. Hej er godt nok meget træt af i hele tiden trækker 399 kr på min konto håber i venligst vil tilbage før 1197 kr.Da min computerer blevet hagget jeg har aldrig modtaget noget fra jer andet end i tager mine penge.

  1. Hej Anita,
   Hvis Quizonaut trækker penge på din konto, vil jeg foreslå dig at kontakte dem. Prøv evt. på: support@quizonaut.com
   Gratisstuff er ikke en del af Quizonaut, ovenstående er bare en informerende artikel.

 4. hjvordan kommer man i kontatk med den her firma få de skylder mig penge få jeg vid intet om de her kan se at de trækker penge fra min bankonto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *