Julekalender konkurrencer 2015

Julekalender konkurrencer på internettet er en lige så sikker tradition som juletræ og julegaver. De første julekalender konkurrencer for 2015 er lige så stille ved at komme frem og på denne side kan du se en opdateret og komplet oversigt over dem. Siden vil blive opdateret løbende, når der kommer nye julekalender konkurrencer.

 

 

WhiteAway julekalender konkurrence 2015

WhiteAway har sat en bil på spil som hovedpræmie i deres julekalender. Derudover er der også mange andre lækre præmier på spil, hvis du deltager hver dag.

Tilmeld WhiteAways julekalender her!

Take Offer julekalender konkurrence 2015

I denne julekalender fra Take Offer kan du hver dag deltage i konkurrencen om lækre rejsepræmier.

Tilmeld Take Offer julekalenderen her!

Volkswagen julekalender konkurrence 2015

Volkswagen er klar med endnu en lækker julekalender. Her kan du blandt andet vinde en kør-selv-ferie i Passat GTE eller til World Rally Championship. Du deltager ved at spille et lille spil og svare på deres spørgsmål.

Tilmeld julekalenderen fra Volkswagen her!

 

DFDS Seaways julekalender konkurrence 2015

Som altid er DFDS Seaways klar med en julekalender og hvis det går som det plejer, har de mange præmier på spil og meget gode vinderchancer. Du kan typisk vinde både miniferier og minikrydstogter.

Tilmeld julekalenderen fra DFDS Seaways her!

SEAS-NVE – Julekalender konkurrence 2015

I denne julekalender er hovedpræmien en smart elcykel. Derudover trækkes der løbende lod om ekstra præmier. Der er også en bonus, hvis du tilmelder dig inden den 1. december. I så fald deltager du i konkurrencne om en iPhone 6s.

Tilmeld SEAS-NVE – Julekalender konkurrence 2015 her

Julestuff.dk julekalender konkurrence 2015

På andet år er julestuff.dk klar med en julekalender konkurrence. I år kan du her vinde et supergavekort til en værdi af 2.500 kr. Du deltager ved at svare på daglige spørgsmål. Jo flere rigtige svar, jo større chance har du for at vinde. Hvis du tilmelder dig før den 1. december, modtager du ekstra lodder i konkurrencen.

Tilmeld julekalender konkurrencen 2015 hos julestuff.dk her

Vind.dk julekalender konkurrence 2015

Der er præmier på spil for 150.000 kr i julekalender konkurrence hos Vind. Hvis du tilmelder dig inden december deltager du i ekstrakonkurrencen om et juleophold i Lübeck for 2 personer. For hver person, der deltager i julekalenderen, donerer Vind 1 kr til Julemærkehjemmene, så du er også med til at gøre en forskel, hvis du deltager.

Tilmeld julekalender konkurrencen 2015 hos Vind.dk her!

Small Danish Hotels julekalender konkurrence 2015

I denne julekalender er der præmier på spil for mere end 50.000 kr. Du kan deltage hver dag i december. Se linket til deres konkurrence nederes på siden ved at følge nedenstående link.

Tilmeld julekalender konkurrencen fra Small Danish Hotels her!

Comwell Adventkalender konkurrence 2015

Comwell er klar med en ny og lækker adventkalender konkurrence. Her kan du de fire søndage op mod jul deltage i konkurrencen om mange lækre præmier til en værdi af over 30.000 kr. Der er mange præmier på spil hver søndag og gode vinde chancer.

Tilmeld adventkalender konkurrencen fra Comwell her!

Idenyt julekalender konkurrence 2015

Denne julekalender starter allerede den 23. november og frem til juleaften kan du dagligt deltage i konkurrencen om sponsorerede præmier fra mange forskellige producenter.

Tilmeld Idenyts julekalender her!

ARP Hansen julekalender konkurrence 2015

ARP Hansen er en stor hotelkæde og hovedpræmien i deres julekalender er en Tivoli Hotel All Inclusive weekend, for 2 voksne og 2 børn på Tivoli Hotel. Herudover kan du dagligt vinde hotelovernatninger, flybilletter og meget mere.

Tilmeld julkalenderen fra ARP Hansen her!

BRF kredit julekalender konkurrence 2015

BRFkredit er som altid klar med en stor julekalender konkurrence. I år kan du deltage om 90 præmier og samtidig få gode råd om boligøkonomi. Du deltager ved at svare på et spørgsmål om dagen.

Tilmeld julekalenderen fra BRFkredit her!

Wupti.com julekalender konkurrence 2015

Wupti er klar med en advent konkurrence, hvor du i år kan vinde lækre præmier. For at deltage skal du spille deres skrabespil.

Tilmeld adventkonkurrencen fra Wupti.com her!

Klasselotteriet julekalender konkurrence 2015

I julekalender konkurrencen fra Klasselotteriet kan du hver dag svare på spørgsmål og deltage i konkurrencen om forskellige præmier. Du kan vinde supergavekort og den 24. december kan du vinde en kroferie.

Tilmeld julekalenderen fra Klasselotteriet her!

Bilka – Det store pakkespil

Bilka er igen i år klar med et stort pakkespil, hvor du kan vinde en masse forskellige præmier. Den samlede præmiesum har en værdi af mere end 2,5 millioner kr.

Spil Det store pakkespil fra Bilka her!

 

 

Du kan også en se oversigt over julekalenderkonkurrencer 2015 her!

 

En tanke om “Julekalender konkurrencer 2015”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *