Gratis Legoland billetter 2016

Legoland åbner for dørene lørdag d. 19. marts og hvis du skal besøge Legoland Billund i 2016, er vi som hvert år klar med en guide til, hvor du kan få gratis billetter til parken.

Denne guide vil løbende bliver opdateret, når vi finder nye måder, hvorpå du kan få gratis børnebilletter og voksenbilletter til Legoland. Hvis du kender nogle andre måder, skal du være velkommen til at dele dem med vores andre læsere i kommentarfeltet under artiklen.

Gratis børnebillet til Legoland ved køb af voksenbillet

untitledHvis du er medlem af Fætter BRs fordelsklub, Club BR, får du en gratis børnebillet til Legoland, når du samtidig køber en voksenbillet til parken. For at gøre brug af tilbuddet, skal du vise dit medlemskort i billetlugen. Det er gratis at tilmelde sig Club BR.

Tilmeld Club BR her

Gratis børnebillet til Legoland fra Hjem-is

UnavngivetHvis du køber et valgfrit produkt hus Hjem-IS, så får du en gratis børnebillet til Legoland med i købet. Billetten kan bruges frem til d. 14. august og er ikke betinget af eksempelvis køb af en voksenbillet. Du kan bruge billetten direkte i indgangen.

Du kan læse mere hos Hjem-Is her.

Rema 1000 – gratis børnebillet til Legoland

1I tilbudsavisen der gælder fra søndag d. 13. marts til og med lørdag d. 19. marts følger der en gratis børnebillet med til Legoland, som kan bruges frem til d. 30 juni 2016 for børn 3-12 år. Hvis du ikke har fået tilbudsavisen i postkassen, kan den også læses på Rema 1000s hjemmeside.

15 tanker om “Gratis Legoland billetter 2016”

  1. Næh, men vil da gerne vide det …. Står selv og mangler billetter til oktober mdr. Har pt. kun dem man fik gratis på Shell – men det er vist slut…..

   1. Psst.. Klæd jer ud i jeres mest skræmmende kostumer – så kommer I gratis ind (gælder børn fra 3-12 år fra 8.-30. oktober)*.

    *Et kostume defineres som en dragt, et sæt tøj, ansigtsmaling eller rekvisitter, der portrætterer en halloween-character. LEGOLAND forbeholder sig ret til ikke at yde fri entre til børn, som ikke kommer væsentligt udklædt eller i halloween-kostume.

  2. Psst.. Klæd jer ud i jeres mest skræmmende kostumer – så kommer I gratis ind (gælder børn fra 3-12 år fra 8.-30. oktober)*.

   *Et kostume defineres som en dragt, et sæt tøj, ansigtsmaling eller rekvisitter, der portrætterer en halloween-character. LEGOLAND forbeholder sig ret til ikke at yde fri entre til børn, som ikke kommer væsentligt udklædt eller i halloween-kostume.

 1. Der står hvis man viser sit Fætter Br. Kort kommer et barn gratis ind, er der nogen derved om det er rigtigt ?

  1. Hejsa
   Tusind tak for link 🙂
   Men man kan vel ikke bare printe x antal af billetten i linket – den har jo et serienummer…? ?? Eller kan man?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *