Gratis e-bøger, lydbøger og magasiner

Sommeren nærmer sig, og i den anledning kan du her finde en lille oversigt over steder, hvor du kan finde gratis e-bøger, lydbøger og magasiner, så du har læsestof til ferien.

20141223104244-banner_211884Mofibo er en abonnementsordning, hvor du får adgang til tusindvis af e-bøger og lydbøger, som du kan læse og høre ubegrænset. Ved at tilmelde dig her, får du 14 dages gratis abonnement. Tilbuddet er uforpligtende, så du kan sagtens melde dig ud, hvis ikke du vil fortsætte som betalende medlem.

Prøv Mofibo gratis her.

storytelStorytel er også en abonnementsordning, der giver du adgang til tusingvis af e-bøger og lydbøger. Ligesom med Mofibo, tilbyder også Storytel et prøveabonnement, der varer 14 dage. Det er ligeledes uforpligtende. Du kan eventuelt prøve både Mofibo og Storytel forskudt, så har du en hel måneds gratis e-bøger og lydbøger.

Prøv Storytel gratis her.

flippMed Flipp får du adgang til mere end 45 forskellige magasiner, som du frit kan læse digitalt på eksempelvis din smartphone eller tablet. Flipp tilbyder en måneds gratis prøveperiode, som er uforpligtende.

Prøv Flipp gratis her.

20160512110157-300x250Pling giver dig (ligesom Flipp) adgang til en lang række magasiner, som du frit kan læse på din smartphone eller tablet. Den første måned er gratis og naturligvis uforpligtende. Du kan bl.a. læse FEMINA, ELLE, Mad!, SE og HØR, Alt om haven og meget mere.

Prøv Pling gratis her.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *